O mnie

Specjalista IT z zawodu. Okazjonalnie, hobbystycznie, bardzo średni pisarz. Geek nowych technologii oraz wierny fan urządzeń spod loga Apple. Na co dzień prosty chłopak, który nie wyróżnia się z tłumu. Okropnie uzależniony od kawy i słodyczy. Stworzył "Nietuzinkowego" by dzielić się swoją pasją oraz poglądami ze światem, który go otacza.

O tym jak gotować z pasją, nie bać się patelni i stawać się lepszym w kuchni

Gotowanie to dla niektórych koszmar, z którego woleli by się jak najszybciej obudzić. Przyrządzenie prostych dań powoduje gęsią skórkę, a te bardziej zaawansowane potrafią zmrozić krew. Dlaczego tak by tego nie przełamać i nie zrobić z kuchni jednego z naszych najulubieńszych miejsc?

Gotowanie to czynność prosta i przyjemna, o ile dobrze rozpoczniemy i szybko nie damy się zniechęcić. Niestety są to najczęściej popełniane błędy, które szybko prowadzą do tego, że mamy dwie lewe ręce do patelni i potrafimy nawet przypalić wodę. Tak naprawdę jednak łatwo tego uniknąć i w kilku prostych krokach możemy polubić tworzenie własnych dań i gotować z sercem, ze smakiem, tak, by nam smakowało i innym.

Dzisiaj opowiem Wam o tym jak się przełamać, jak zacząć i jak szybko nie paść w boju z blenderem.

O tym jak gotować z pasją, nie bać się patelni i stawać się lepszym w kuchni
Bez tytułu

 
Play/Pause Episode
00:00 / 24:04
Rewind 30 Seconds
1X

Specjalista IT z zawodu. Okazjonalnie, hobbystycznie, bardzo średni pisarz. Geek nowych technologii oraz wierny fan urządzeń spod loga Apple. Na co dzień prosty chłopak, który nie wyróżnia się z tłumu. Okropnie uzależniony od kawy i słodyczy. Stworzył "Nietuzinkowego" by dzielić się swoją pasją oraz poglądami ze światem, który go otacza.